Verkoop Kunststof PalletenVerkoop Kunststof Palleten

Verkoop Kunststof Palleten

Verkoop Kunststof Palleten

Meer over Verkoop Kunststof Palleten

Wij kopen al uw gebruikte kunststof pallets. Inkoop en ...

Inkoop en verkoop van Gebruikte Kunststof Paletten. Voor klanten die hun logistieke kosten wensen te beperken bieden gebruikte kunststof paletten een goedkoper alternatief tegenover nieuwe kunststof paletten. We bieden u een grote variëteit aan tweedehands kunststof paletten, zoals lichte éénmalige die geschikt zijn voor de export, zware en halfzware voor meermalig gebruik, de robuste H1 ...

Nieuwe Kunststof Pallets - PEMA PALLETS BV - verkoop ...

De productie omvat zowel retourpallets als pallets voor eenmalig gebruik (''wegwerppallets''). Naast productie en verkoop van nieuwe plastic - kunststof pallets vormt de inkoop en verkoop van gebruikte plastic - kunststof pallets een belangrijk onderdeel van de activiteiten.

Mopal Pallets | Mol Palletindustrie | palletbedrijf

Tweedehands kunststof pallets; Vind uw pallet. Filter op type: Filter op maat: Filter op draagkracht in rek. Onze Brochure. Download PDF. Tweedehands kunststof pallets € Vanaf 25,95 . Nieuw! Opzetrand 1200 x 800 mm Afmetingen: 1200x800 Draagkracht in rek: € 25. Hygiene pallet 1200x800mm (Grijs-Groen) Staalversterkt ...

Pallet inkoop: pallets inkopen voor een eerlijke prijs

Pallets kopen, nieuw en gebruikt. Pallets kopen bij de Palletcentrale. De Palletcentrale biedt houten pallets, kunststof pallets, HT behandelde pallets (ISPM15), opzetranden, stellingvlonders en houtvezelpallets.Onze moderne palletfabriek, met een productiecapaciteit van meer dan 2,5 miljoen pallets per jaar, produceert alle mogelijke standaard en klantspecifieke pallets.

Pallets verkopen - Pallets - Pallethandel In- en verkoop

Deze kunststof pallets voldoen aan de strenge eisen op het gebied van hygiëne. Kunststof pallets worden veelal gebruikt in de voedingsindustrie. Tevens zijn ze goed te vervoeren met een pompwagen/heftruck. Er zijn een paar voordelen die kunststof pallet heeft ten op zichtte van de houten pallets namelijk:

Verkoop Kunststof Palleten

Verkoop Kunststof Palleten

© Alles over Paletten

Valid XHTML | CSS