Aankoop Kunststof PalettesAankoop Kunststof Palettes

Wij kopen al uw gebruikte kunststof paletten. Aankoop en ...

Deze hebben de afmeting 100×120 cm. De pallets mogen alleen gemaakt worden door erkende bedrijven die dat volgens bepaalde Epal-normen doen. Een groot verschil met de europallet is dat een poolpallet die beschadigd is, zijn waarde niet kwijt is. Een […]

Gebruikt Kunstof Pallet - paletten-eu.com

Tweedehands kunststof pallets; Vind uw pallet. Filter op type: Filter op maat: Filter op draagkracht in rek. Onze Brochure. Download PDF. Tweedehands kunststof pallets. € 25. Tweedehands kunststof opzetranden 1200x1000mm Afmetingen: 1200x1000 Draagkracht in rek: € 38. Gebruikte H1 met stempel Afmetingen ...

Producten en Diensten - PEMA PALLETS BV - inkoop/verkoop ...

We zijn gespecialiseerd in de aankoop, reparatie en verkoop van gebruikte paletten, de productie en verkoop van nieuwe houten paletten, en de verkoop van nieuwe kunststof paletten. Ook de inkoop en verkoop van tweedehands kunststof paletten vormt een belangrijke activiteit binnen het bedrijf.

Gebruikte pallets | Pallet Plaza

De inkoopprijs van kunststof pallets is hoger, waardoor de prijs automatisch hoger is. De fabricage van kunststof pallets is kostbaarder. Een voordeel van een kunststof pallet is dat het gemakkelijk gereinigd, gewassen en gestoomd kan worden.

De groothandel voor inkoop en verkoop van paletten

Zo zijn er kunststof pallets met een gering draagvermogen, die echter op basis van hun laag eigen gewicht en hun nestbaarheid optimaal voldoen aan de eisen van hun toepassingsgebied. Goed geconstrueerde kunststof pallets herkent men aan hun hoog draagvermogen in verhouding tot hun eigen gewicht.

Aankoop Kunststof Palettes

Aankoop Kunststof Palettes

Meer over Aankoop Kunststof Palettes

Aankoop Kunststof Palettes

Aankoop Kunststof Palettes

© Alles over Paletten

Valid XHTML | CSS